Aktuális 
hírek
módosítva: 2016. február 29.

A Bor és Párlat Szakírók Világszövetsége (WAWWJ) éves borverseny rangsorában a ‪VinAgora‬ Nemzetközi Borverseny kiváló értékelést kapott, azonos pontszámmal zárva olyan versenyekkel, mint a Decanter, a Citadelles du Vin, az IWSC vagy a Vinitaly. Nevezzen már most a VinAgorára!

 

Már most lehet nevezni
Borverseny
módosítva: 2015. december 10.

A nevezési hullám a világ legrangosabb borversenyeire elkezdődött. Természetesen 2016-ban is segítünk a nevezések ügyintézésében és a minták kiküldésében.

Borversenynaptár oldalunkon megtalálja a világ legrangosabb nemzetközi borversenyeit, a nevezési határidőket, valamint az ügyintézés részleteit.

Jelenleg is nyitott ügyintézések:

 

2017-es Vinofed versenyek időpontjai 
Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. 

Cégünk elsődleges célja a hazai borkultúra fejlesztése és a magyar borok nemzetközi ismertségének erősítése. Ez az elhivatottság vezérel minket az 1992-es alapítás óta, egyre bővülő szolgáltatás portfóliónkat minden esetben ennek a missziónak rendeltük alá, mind a borfogyasztóknak szóló rendezvényekkel, mind a bortermelőknek, termékeik promóciójában nyújtott támogatással.
Borkedvelőknek szóló fő rendezvényeink a Budapest Borfesztivál, a Rosalia Fesztivál, és a VinAgora Borgála; míg hazai és külföldi borászatokat célzó rendezvényünk a VinAgora Nemzetközi Borverseny. A hazai borászatoknak közös mintaküldést is bonyolítunk nemzetközi borversenyekre.

 

Bővebben cégünkről Tevékenységünk
cegunkrol_210_140 tevekenysegunk_210_140

 

hírlevél 
Ami érdekel
Bor
Gasztro
Rendezvények
Ajánlatok
Játékok
A feliratkozással elfogadja adatvédelmi elveinket
Közösség